2009. január 6., kedd

Memóriajáték poháralátétből


Ezt az ötletet a Praktika magazin egy régi számában találtam és már nagyon régóta szeretném elkészíteni. Az persze szebb és igényesebb lett, mint az enyém, ami most egy hirtelen elhatározásból kb. fél óra alatt született.
Még nyáron kaptam egy kupac "reklámpoháralátétet", ezeket és Zsombi születésnapi csomagolópapírjának maradékat használtam fel a játék elkészítéséhez, egyszerűen kivágtam és felragasztottam minden figurából kettőt, kettőt az alátétre. Majd egy kicsit megbolondítottam a dolgot azzal, hogy körbetintáztam a széleket. :D
Egyelőre 12 darabos a memóriajátékunk, de könnyen és gyorsan, na meg olcsón tudjuk majd bővíteni, alkalomadtán, illetve valószínűleg a hátoldalt is bevonom majd valami egyszínű papírral, hogy mégse sörreklámmal tömjük a fejünket, tudatalatt, játék közben. :)


Kék-narancs csíkos zokni


Még tavaly :) kötöttem két újabb pár zoknit Zsombinak. Így már összesen három pár meleg gyapjúzoknija van. Ez a harmadik. Ennek már csak az orra felemás. :)
A második majdnem ugyanolyan, mint az első, csak szebb. :) Képet később teszek fel róla, ugyanis szőrén szálán eltűnt.  :) 
Keresem.