2011. március 24., csütörtök

shutterfly!!!

Néhány héttel ezelőtt a shutterfly egyik hírlevelében egy "FREE 8x8 Photo Book" kupont találtam. 
Volt már ilyen máskor is, de eddig még sosem vettem ezt komolyan. Féltem is tőle bevallom, lévén, hogy egy tengerentúli cégről van szó.
Aztán most gondoltam utánajárok kicsit alaposabban a dolognak. Valóban úgy van, ahogy írták, egy 20cm x 20 cm-es, keményfedeles!!! 20 oldalas fotókönyvet ingyen elkészítenek a kuponnal. Posta és egyéb költségeket azért ki kellett fizetni, ami összesen kb. 2600 Ft volt. Azt gondolom ez még így is jócskán megérte. Közvetlenül a megrendelés után küldtek e-mailben egy "75 FREE Prints" kupont, amit 75 db 10x15 cm-es fotó előhívásakor válthatok be.
Ma (a rendelés leadását követő 10. napon!) megérkezett a tüneményes narancssárga csomag, benne a fotókönyv, amibe 20 digitális oldalt válogattam össze. Jaj, olyan nagyon jó érzés!!!
A lényeg az, hogy arra bátorítok mindenkit, aki kupont kap shutterfly hírlevélben, hogy ne dobja rögtön a kukába, érdemes átgondolni és kipróbálni.

Mutatok néhány képet, hátha kedvet kaptok:
 A doboz, már bontva.

Ez imádnivaló.

és a borító. :)

Mára ennyi voltam. :)

póló Apának

Tegnap Noéminél láttam ezt a szuper ötletet, ami épp kapóra jött nekem. Nem tagadom, szeretem mások klassz elképzeléseit megvalósítani. :)
Ubi, aki ma ünnepli a névnapját (nem így lett anyakönyvezve ;)) ezt a polót kapta ajándékba:

Beszkenneltem Zsombi 3 apás rajzát és Gergő néhány festett pacaművét összeszerkesztettem, ráírtam, hogy az élet kaland, kinyomtattam vasalható nyomtatópapírra (tükrözve) majd rávasaltam a pólóra. 
Reggel átadtuk, volt nagy öröm. :) 
Az én jófej férjem ebben ment tanítani. 
A büszke Apa. <3

A kép közelebbről:

Az első részlet egy nyári emlék, a felsőtárkányi nyaralásunk Zsombi számára egyik legemlékezetesebb pillanata, amikor Lillafüreden a vízesés mögé másztak kettesben. :) A jobb felső képrészleten ők ketten állnak oldalsó középtartásban, a piros kéz az enyém, sajna nem fértem már rá a képre. :S Jobbra lent pedig egy hegymászós jövőbeli kaland látható, ők ketten másznak fel a kötélen. :) A festett, rajzolt pacák, firkálmányok Gergő alkotásai. :)

Még egyszer köszi Noémi a tippet!

Szép napot Nektek is!