2010. április 8., csütörtök

olyan gyorsan megnőttél

Ma délelőtt letöltöttem Janka friss ropogós Bloom nevezetű doodle freebie-jét, és azon melegében fel is használtam. Köszi, Janka!
Egy digi oldalamat díszítettem vele, amin Gergő egy ma reggeli fotóját dolgoztam fel. Kis drágám, elmúlt 14 hónapos, mostmár elmondhatom, hogy magabiztosan, megbízhatóan jár, mégis gyakran elcsodálkozom még, amikor odasétál hozzám egy váratlan pillanatban. Ilyen volt ez a ma reggeli is. Felébredt, gondolom körülnézett, látta, hogy nincs mellette senki az ágyban, lemászott és kitotyogott hozzánk a konyhába. Persze totál elérzékenyültem, de azért a fénykézőt nem felejtettem el előkapni. ;)
(a kép a Galériámban, is látható, a Scrapbook.hu-n)

Mosoly

A következő két hétben ismét én leszek a Scrapbook.hu soron következő pontgyűjtő kihívásának házigazdája.
Részletekért katt: IDE! : ) Sok tervem van, igyekszem minél többet megvalósítani közülük. 
Remélem sokan csatlakoznak, csatlakoztok hozzám! : )

Az első dolog, amit a kihívásra raktam össze nem egy scrapbook oldal. : )
Én első pillantásra beleszerettem ebbe az ötletbe. 
Több, mint egy éve, hogy Noémi Mosoly-befőtt című cikke megjelent és én azóta halogatom az elkészítését. Eredetileg ez egy hibrid projekt, tehát olyanok is bátran hozzáláthatnak, akik egyébként inkább digiket készítenek és nincs otthon kéznél megfelelő papírjuk...


Sajnos a mi nyomtatónkból pont kifogyott a tinta, de úgy döntöttem, emiatt már nem napolom el a projektet, hanem maradék papírokból állítottam össze a mi kis mosoly-befőttünket: