2010. május 23., vasárnap

Hajrá, Mörjike! (folytatás)

Azért folytatás, mert írtam én már egy bejegyzést Hajrá, Mörjike címmel, úgy egy hónappal ezelőtt. :)
Mörjike bejutott az utolsó körbe a Little Dreamer Design Apprentice programjában. Ez nagyon nagy dolog ám. Michelle Coleman aki ennek a scrapbookos honlapnak a tulajdonosa (vagy nem tudom pontosan mi a titulusa) nekem is nagy kedvencem. (Imádom pl. a handstamped alpha freebiejét. :P) Persze nem ezért nagy dolog. :D
A programról bővebb információ Mörjike blogján található, az LDD apprentice címke alatt.

A végzős készletéből én is készítettem egy digitális scrapbook oldalt.
Magamról. :S

Férjnek ez a kedvenc fényképe rólam már évek óta. Bevallom én nagyon nem szeretem, dehát ki érti a férfiakat? :D Szóval gondoltam itt az ideje oldalba foglani ezt a családunkban meglehetősen vegyes érzelmeket kiváltó fényképet. : )


Felhasznált készlet: 
font:sketchy, typewriter
brush: dried blood spatters, firkák:sk

Szerintem a készlet csodás. :)
HAJRÁ, MÖRJIKE!

6.

Jankától kaptam egy továbbküldős játékot.
A feladat: megmutatni a 6. scrapbook oldalt, amit nyílvános galériába töltöttem fel.

Ez nálam nem egyszerű, sőt továbbmegyek, nem teljesíthető feladat.
Az első galéria, ahová 2007-ben regisztráltam már nem elérhető. Ez volt a scrapbook.fw.hu. Most direkt visszakerestem az e-mailek között, 2007.07.05. az azonosítóm aktiválásának dátuma. Francis volt a nicknevem. (de nem frenszisz vagy franszisz vagy ilyenek hanem Francis, azaz Franciska -ka nékül  :P)

Szóval most bajban vagyok mert ráadásul a gépen elmentve sem találom az első oldalaimat. Fogalmam nincs hol lehetnek. Talán a régi gépen? Majd megnézem. :S


Van nekem egy cewe fotófüzetem, amibe az első scrapbook oldalaimat gyűjtöttem össze, csak úgy ömlesztve. Azt végignézegetve azt mondom, hogy talán ez volt a 6. oldalam, de nem mernék mérget venni rá. :)
Beszkenneltem a fotófüzet lapját, azért ilyen zizis a kép:



Így most akkor teljesítettem is a feladatot meg nem is. :P

Ha valaki emlékszik segítsen! (bár akkoriban csak 5-6 aktív tagja volt a honlapnak :)) Blogja is csak Giginek volt, meg Szilvinek, hú emlékszem milyen boldog voltam, amikor rájuk találtam. Persze most is az vagyok mert nagyon jó látni, hogy milyen sokan scrapbookozunk már itthon Magyarországon is. :)

No és akkor tovább kell adni a játékot. Én  Mónikát választom. :) Móni, játszol velem?