2009. november 25., szerda

Megjelent a Scrapbookozz velünk Magazin


Kedves Olvasóink!

Igaz, hosszú szünet után, de itt van, megérkezett, megjelent a legújabb Scrapbookozz velünk E-magazin! Bár már alaposan az ősz végén járunk, de egy scrapbookosnak nem igazán számítanak az évszakok, igaz? Mi az évszakoktól függetlenül is képesek vagyunk lelkes szívvel alkotni!

Nagy izgalommal nyújtjuk át ismét szeretett újságunkat! Az eddigi legvaskosabb számot tarthatja kezében vagy olvashatja el monitorján a lelkes olvasó! 52 azaz ötvenkét oldalas számunk telis tele van szédületes újdonságokkal:

  • Hadd kezdjük a legnagyobb szenzációval: Ali Edwards a magyar scrapbook újságban! Igen, jól látjátok! Ahogy korábban már beharangoztuk, a világ egyik legismertebb scrapbookosa nekünk adott interjút! Ismerkedjünk meg Alival a magyar nyelven írt sorokon keresztül!
  • De, hadd folytassam a sort az újdonságokkal: új rovatok indultak! A Négyen négyféleképpen c. rovat 4 Kreatív Csapattagot állított próba elé - ugyanazokból a hozzávalókból kellett hagyományos oldalt készíteniük. Scrapbutik rovatunkban kitekintőt nyújtunk, mi kapható a magyar piacon iskola- és óvodakezdés, valamint őszi témában a scrapbookosok számára?
  • Hagyományos és digitális olvasóink számára újabb trükköket árulnak el a Kreatív Csapat tagjai: megtudhatjuk, hogyan kell maszkolt hátteret készíteni, hogyan öregítsük a papírszéleket (erre kétféle módszert is bemutatunk), és Photoshopban is megtanulhatjuk átszínezni a fényképeket.
  • Tovább gyűjthetjük a képeslapkártyákat, és megtudhatjuk, melyek mollee legújabb kedvencei az amerikai scrapbook piacon. Ismét teljes nagyságban élvezhetjük négy Kreatív Csapattag gyönyörű munkáját, az Alkotás közben rovatban pedig ismét megtudhatjuk hogyan készült el egy digitális és egy hagyományos scrapbook oldal.
  • Kezdő olvasóink számára bemutatjuk egy klasszikus scrapbook oldal szerkezetét és újabb fotós trükkökkel ismerkedhetünk. Ismét van könyvajánló, és a betűtípusokkal is tovább ismerkedünk, s házi pszichológusunk is izgalmas cikkel készült: megismerkedhetünk az alkotói folyamat jelentőségével.
  • Ó, és majdnem megfeledkeztem valamiről... Jelen számunk letöltésével több mint 400 Mb ingyenes tartalomhoz juthat hozzá a kedves olvasó. Ugyanis, 6 db freebie-t is ajándékba adunk magazinunk letöltésével együtt. Melyhez csak olvasóink, a Scrapbook.hu regisztrált tagjai férhetnek hozzá. Ezeknek az ingyenes scrapbook készleteknek a letöltési linkjét az újság végén találhatjátok.
  • Töltsd le Te is saját, ingyenes példányodat az alábbi linkre kattintva:
    (a letöltéshez regisztrálnod kell a scrapbook.hu weboldalon/regisztráció után be kell lépned)

    Kényelmes olvasást és örömteli alkotást kívánunk
    minden kedves olvasónknak:
    a Scrapbook.hu egész csapata