2009. november 11., szerda

8 friss

Az elmúlt héten óriási pörgés volt a Scrapbook.hu-n a Nemzetközi Digitális Scrapbook Nap alkalmából. Részletek itt, itt és itt. :)

Sok-sok szuper cikk, kihívás és freebie!!!
Nagyon jó volt. ;)
Rengeteg új kép került a galériába ezalatt az egy hét alatt, csak úgy kapkodtam a fejem ide-oda. :)

Én is indítottam egy kihívást, Valami más címmel, amire sok klassz megoldás érkezett és ettől most nagyon jól érzem magam a bőrömben. (Valami más galéria)
Győztest is választottam, illetve nem én hanem a random.org, amit most próbáltam ki életemben először. :) Aki nyert, nem más, mint Raoul és akinek 10 saját kézzel horgolt virágot ígértem nem több, mint két héten belül. (hajrá, Franci)

Na és persze jó érzés az is, hogy végre én is újra belemerültem a scrapbookozásba. Nem mintha több lett volna a szabadidőm, mint az elmúlt 9 hónapban, de most hihetetlenül magávalragadott ez a nagy pörgés. Az egy hét alatt összesen 8 képet töltöttem fel a galériába. Nagyon szeretnék újra olyan intenzíven scrapbookozni, mint régen. Egy biztos ez a hét rengeteget segített nekem, hogy elinduljak ezen az úton.

Nem tudom olvassák-e az érintettek ezt a blogot, de szeretném megköszönni a Kreatív Csapattagoknak, Szerkesztőknek és a Scrapbook.hu minden regisztrált tagjának hogy most úgy érzek, ahogy éppen érzek. :*

és akkor, íme az a bizonyos 8 friss: