2010. április 29., csütörtök

Nemzetközi Scrapbook Nap, 2010


Gigi üzenetét szeretném megosztani Veletek:

Kedves Olvasóink!

Minden év májusának legelső szombatja az Amerikai Egyesült Államokban a Nemzeti Scrapbook Nap (National Scrapbook Day). Ennek mintájára már második éve mi is megünnepeljük itt Magyarországon a Magyar Scrapbook Napot (sőt, ősszel a Nemzetközi Digitális Scrapbook Napot is!) A Scrapbook.hu weboldalán ez általában egy többnapos rendezvényt jelent.

Nem lesz ez  idén sem másképp: 2010. április 30-tól 2010. május 2-ig számos kihívás, játék, pontgyűjtés és klassz vásárlási kedvezmények várnak Rátok, ha ellátogattok a Scrapbook.hu weboldalára vagy részt vesztek a közösségi eseményeken! Szeretettel várunk tehát mindenkit honlapunkra, valamint pontosan a Scrapbook Napon megtartott ingyenes Scrapbook Klubba vadonatúj Kreatív Stúdiónkba!



Lássuk, 2010-ben hogyan ünnepeljük a Nemzetközi Scrapbook Napot
a  Scrapbook.hu honlapján!

A Scrapbook Napok plakátja nagy méretben itt megtekinthető>>

A részletes programot holnap reggel ismertetjük meg Veletek, de íme néhány információ ízelítőül:

  • Szorgalmasan gyűjtöd a pontokat a kihívásainkon? Ezen a hétvégén 10 SB pontot gyűjthetsz össze!
  • A kihívások között ismét fotós kihívások, elrendezésterv-kihívás, sablonkihívás, SpeedScrap ezen kívül két olyan kihívás, amelyben adott számú oldalelemekből vagy színekből kell majd alkotni.
  • Újdonságként kihívás-vadászat a 10. pontért, valamint egy különlegesség: interaktív kihívás a honlap látogatói és a Scrapbook Klub résztvevői közreműködésével.
  • Egy szívünknek és szemünknek kedves kis meglepivel is szolgálunk majd, amitől az egész Fórum és Galéria még vonzóbbá válik!
Végül, de nem utolsó sorban:
  • a Scrapbook Napok idején 2010.04.30. 0:00 óra és 2010.05.02. 20:00 óra közötti webáruházas vásárlások esetén 7.000 Ft felett a szállítási költség ingyenes, azt mi ajándékba adjuk, illetve
  • a Scrapbook Klubnapon történő helyszíni vásárlások végösszegéből 5% kedvezményt adunk.
Jól hangzik, ugye? Gyere és ünnepeld Te is velünk idén is a Scrapbook Napot!

...Hoppá! Majdnem elfelejtettem még valamit! Holnap figyeld blogunkat és a honlapunkat is, mert a jövő hétvégi Fórumtalálkozóval kapcsolatosan jövünk vadiúj információkkal! Megsúgom, hogy ismét egy kerületi családi nap, (pontosabban egy Életmódnap) köré szerveztük a találkozónkat (ezúttal saját sátorhellyel... de nem mondok többet, inkább majd holnap)!

Szép estét kívánok mindannyiunknak! Mi már várjuk a hétvégét,
reméljük, Te is!
Gigi