2009. november 6., péntek

"Könyvbe burkolt szeretet"

Egy igazán jó hír a Scrapbookozz velünk blogról:
-----------------------------------------------------

Kedves Olvasóink!

A Scrapbook Napok nem kisebb eseményeként nagy büszkeséggel osztjuk meg veletek az örömteli hírt: már a mi kezünkben az a magazin, amely jövő hét szerdán jelenik meg az újságárusoknál: a Family - Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma, amely a címoldalán is kiemelt, kétoldalas cikkben mutatja be olvasóinak a scrapbooking tevékenységet!

A cikk címe: Könyvbe burkolt szeretet
Írta: Budaházi Brigitta, a cikk illusztrációit pedig a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának tagjai készítették.

Ennek a nagy örömnek szeretnénk, ha Ti is részesei lehetnétek, ezért minden egyes, a Scrapbook.hu webáruházból novemberben történő rendelés mellé csomagolunk egyet ajándékba ebből az újságból (már az ehetiekhez is!) Sőt, hogy fokozzuk a dolgot (és itt most egy súgás következik), a jövő hétvégi Kreatív Kiállítás és Vásáron (a Petőfi Csarnokban) a Scrapbook.hu standján szintén ingyenesen átvehető egy-egy példány ebből az értékes magazinból!

Amint azt az előbb említettük, a Family Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma jövő hét szerdától kapható az újságárusoknál. (Kattints ide, hogy megnézhesd, melyik az otthonodhoz legközelebbi elárusítóhely)

A magazin ára: 750,- Ft. Azonban most, a karácsony közeledtével az újság megvásárlásával egyidejűleg ez a szép ajándékkönyv is a Tiéd lesz, amelyet a Harmat Kiadó mellécsomagolt.
Amit csak te adhatsz - 36 oldal (119x164 mm, keménytáblás, bolti ára: 990,- Ft). Ebben a szép kiállítású könyvecskében költők és írók emlékeztetnek arra, hogy mit adhatunk egymásnak. Bíztatást, megbecsülést, nyitottságot, elfogadást, bizalmat, őszinteséget, együttlétet, megbocsátást... Hiszen „legszebb emlékműved embertársaid szívében áll” – mondja Albert Schweitzer.

A Family a Harmat Kiadó gondozásában jelenik meg, egy minőségi családi és párkapcsolati magazin. A negyedévente megjelenő értékes és józan olvasmányokat, könyvajánlót és hasznos tanácsokat tartalmazó magazint bizalommal és büszkén ajánljuk minden gondolkodó és gondoskodó család figyelmébe.

Különleges előfizetési ajánlatuk: aki 2009. december 20-ig előfizet egy évre, az a következő (februári) számmal a Gary Chapman: Egymásra hangolva c. könyv hangoskönyv változatát kapja ajándékba, melyet Süveges Gergő olvas fel. (A hangoskönyv/CD ára várhatóan 2.200,- Ft lesz, ha majd a boltokba kerül). Megéri tehát előfizetni, több szempontból is. :)

Köszönjük, hogy velünk örültök! Szerezzétek be személyes példányotokat, hogy elolvashassátok a cikket és ismerkedjetek meg ezzel a kiváló családi magazinnal Ti is.

Szép napot kívánok
A Scrapbook.hu szerkesztői és
Kreatív Csapata nevében

Budaházi Brigitta/Gigi

Nincsenek megjegyzések: