2010. május 23., vasárnap

6.

Jankától kaptam egy továbbküldős játékot.
A feladat: megmutatni a 6. scrapbook oldalt, amit nyílvános galériába töltöttem fel.

Ez nálam nem egyszerű, sőt továbbmegyek, nem teljesíthető feladat.
Az első galéria, ahová 2007-ben regisztráltam már nem elérhető. Ez volt a scrapbook.fw.hu. Most direkt visszakerestem az e-mailek között, 2007.07.05. az azonosítóm aktiválásának dátuma. Francis volt a nicknevem. (de nem frenszisz vagy franszisz vagy ilyenek hanem Francis, azaz Franciska -ka nékül  :P)

Szóval most bajban vagyok mert ráadásul a gépen elmentve sem találom az első oldalaimat. Fogalmam nincs hol lehetnek. Talán a régi gépen? Majd megnézem. :S


Van nekem egy cewe fotófüzetem, amibe az első scrapbook oldalaimat gyűjtöttem össze, csak úgy ömlesztve. Azt végignézegetve azt mondom, hogy talán ez volt a 6. oldalam, de nem mernék mérget venni rá. :)
Beszkenneltem a fotófüzet lapját, azért ilyen zizis a kép:Így most akkor teljesítettem is a feladatot meg nem is. :P

Ha valaki emlékszik segítsen! (bár akkoriban csak 5-6 aktív tagja volt a honlapnak :)) Blogja is csak Giginek volt, meg Szilvinek, hú emlékszem milyen boldog voltam, amikor rájuk találtam. Persze most is az vagyok mert nagyon jó látni, hogy milyen sokan scrapbookozunk már itthon Magyarországon is. :)

No és akkor tovább kell adni a játékot. Én  Mónikát választom. :) Móni, játszol velem? 

2 megjegyzés:

Janka írta...

elfogadom :) nekem is hasonló kategória. ki is emlékszik már a kezdetekre, olyan régen volt :D

Szilvi írta...

Sajnos én sem emlékszem már pontosan (még a saját 6. oldalamat sem tudnám, hehe). de biztos az is nagyon szuper volt. Arra emlékszem, hogy te az első pillanattól kiforrott, harmonikus oldalakat készítettél. Talán az egyik cicás oldalad volt az első, ami kifejezettem megmaradt az emlékezetemben. :)