2010. október 31., vasárnap

kis művészpalántám

Ma délelőtt együtt nézegettük Zsombival az Arts projects for kids blogját. Megtetszett neki nagyon az egyik rajz és mondta, hogy ő is szeretne egy ilyet készíteni. Nekem nem kellett kétszer mondani, gyorsan elővettem egy lapot meg egy filctollat és megrajzoltam az alapot, kiválogattuk hozzá a színes ceruzákat és már neki is látott a színezésnek. Hát mit mondjak, nagyon édes volt, ahogy lelkesen és kitartóan dolgozott. Annyira büszke vagyok rá, mert szerintem nagyon szép lett a végeredmény. Na és persze azt is nagyon jó volt látni, hogy Ő is büszke magára. :)

Néhány kedves fotó:



Nem sokkal az első mű elkészülte után egy másik hasonlót is kinézett magának (ezt). (Ennek is én rajzoltam meg az alapját, egyszerűen körülrajzoltam a kis kezét, majd a körzővel készített köröket is áthúztam filccel.

Íme a büszke művész, a mű és a kis manó:




Köszönöm, hogy benéztél!
Minden szépet és jót! :)
Posted by Picasa

5 megjegyzés:

Janka írta...

hű, Anya nagyon kreatív :D állati jó, komolyan! Zsombi meg nagyon ügyes, igazán szép lett a rajza :)

kreatívhit írta...

Remek időtöltések ezek a percek.

Timi írta...

Nagyon ügyes Zsombi! és milyen klassz kis kreatív oldalt találtatok! Nagyon jó ösztönzés ez! és még hasznos is és fejlesztő stb...

do írta...

Meg kell hagyni ügyes Zsombi és kitartó is! Azt hiszem az én nagylányom a felénél feladná :D

Unknown írta...

Köszi mindenkinek!
do 3 hónappal ezelőtt még Zsombi sem lett volna ilyen kitartó. Érdekes neki mostanra erősödött meg annyira a keze, hogy helyesen tudja fogni a ceruzát. Pedig nagyon nagy, erős testalkatú fiú. :)