2011. január 17., hétfő

Asztali dísznaptár

2011. január 17. és én itt a blogomon még nem is írtam le a bűvös szavakat:
Boldog Új Évet Kívánok! :)

Van néhány dolog talonban, amiről szeretnék itt nyomot hagyni. Az egyik ilyen egy asztali dísznaptár, amit Karácsonyra kapott tőlünk a férjem anyukája. Én készítettem még novemberben. Azt hiszem még soha nem készültem el ennyire korán karácsonyi ajándékkal. :)

A naptár tulajdonképpen 12 mini digitális scrapbook oldal. Igyekeztem minden hónaphoz olyan témát választani, amiben a Nagymamának is szerepe volt. Rövid kommentár, fényképek, kevés díszítőelem és természetesen a naptár, ezek az alapelemei az egyes oldalaknak.
A kész képeket, illetve magát a naptárt a Photo Hall fotóvilág szoftverével rendeltem meg. (DM-ben, Rossmann-ban, Müllerben és még jónéhány üzletben megtehettem volna ;))

Ilyen lett:

Nagyon sok "munka" volt vele, de azt gondolom megérte. :)

5 megjegyzés:

Bíró Ágnes írta...

Nagyon szép ajándék. Totál elhiszem, hogy sok munka volt vele, de megérte. Gondolom a nagyi is örült neki. :)
A tartó dobozt adták hozzá, vagy külön vetted?

Unknown írta...

Köszi! :) bizony örült neki a nagymama! :) A tok benne volt az árban, ami egyébként elég húzós, de Karácsony előtt féláron adták ezt a csomagot, nem tudom most mennyi pontosan.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Még mindig imádom... :) Feltehetnél egy linket, ahová nagyban is feltöltöd az oldalakat. Annyira tetszik, jó lenne közelebbről is inspirálódni belőlük :P

ScrapMona írta...

Na végre megvagy :) Úgy eltűntél...
Tetszik még mindig :)

Unknown írta...

Olyan jó, hogy élőben is átlapozhattam többször is a naptárat. gyönyörű lett!